Ai cumpărat produse Mogyi de minimum 5 lei în perioada 01.10.2019 - 31.10.2019, din rețeaua de magazine Mega Image? Înscrie aici bonul și poți câștiga muulte premii:

premii
mogyi

DESCRIEREA PREMIILOR

1

5 x Cuptoare cu microunde

Nu, nu o să-ți încălzești alunele în el, dar o să-ți poți face Micropop de la Mogyi la orice oră din zi sau din noapte dorești.

1

62 x Boluri Mogyi plus coșuri cu produse Mogyi

Pregătește-te de incredibil de multe seri pline de ronțăieli Mogyi. Semințe, Micropop, Mexicorn, Crasssh și Caramoon sunt pe cale să ajungă la tine! Te-ai înscris?

1

31 x Invitații la film pentru 2 persoane

Mogyi te scoate din sufragerie și te duce direct în sala de cinema. Și nu singur, ci cu cineva drag. Ce film ai vrea să vizionezi? Gândește-te bine în timp ce te înscrii.

Lista câștigătorilor validați până în acest moment în cadrul campaniei poate fi vizualizată mai jos.

Data

Premiu câștigat

Nume și prenume câștigator

Fie că vorbim despre meciul acela super important, la care stai cu sufletul la gură când atacantul preferat se aproapie de poarta adversă, fie că vorbim de o seară liniștită, când tot ce vrei să vezi este serialul preferat, învelit în cea mai moale păturică, Mogyi are snack-ul care se potriveşte perfect!

Am reușit să adunăm în portofoliul nostru game variate pentru gusturi şi ocazii diferite, create în cele mai versatile moduri: aromate, coapte, prăjite, caramelizate sau lăsate pur și simplu, în stare naturală.

Îți oferim produse atent selecționate, de cea mai bună calitate, într-un portofoliu unic, original şi variat! Ingredientele noastre cele mai importante sunt seminţele de floarea soarelui, porumbul şi seminţele de dovleac.

Descoperă produsele Mogyi participante la campanie!produse