Ai cumpărat produse Mogyi de minimum 5 lei în perioada 01.10.2019 - 31.12.2019, de la Magazinul din colț? Înscrie aici bonul și poți câștiga muulte premii:

premii
mogyi

DESCRIEREA PREMIILOR

1

26 x Cuptoare cu microunde

Nu, nu o să-ți încălzești alunele în el, dar o să-ți poți face Micropop de la Mogyi la orice oră din zi sau din noapte dorești.

1

26 x Aparate de făcut popcorn

O seară cu filme în sufrageria ta ar fi completată perfect de niște popcorn, ești de acord? Ei bine, poți câștiga un aparat de făcut popcorn. Trebuie doar să te înscrii.

1

26 x Boxe portabile

O boxă potrivită pentru ieșirile la grătar sau pentru momentele în care vă strângeți mai mulți în bucătărie. Dacă ești de acord, înscrie-te, iar una poate fi a ta.

1

184 x Coșuri cu produse Mogyi

Pregătește-te de incredibil de multe seri pline de ronțăieli Mogyi. Semințe, Micropop, Mexicorn, Crasssh și Caramoon sunt pe cale să ajungă la tine! Te-ai înscris?

Lista câștigătorilor validați până în acest moment în cadrul campaniei poate fi vizualizată mai jos.

Data

Premiu câștigat

Nume și prenume câștigator

Fie că vorbim despre meciul acela super important, la care stai cu sufletul la gură când atacantul preferat se aproapie de poarta adversă, fie că vorbim de o seară liniștită, când tot ce vrei să vezi este serialul preferat, învelit în cea mai moale păturică, Mogyi are snack-ul care se potriveşte perfect!

Am reușit să adunăm în portofoliul nostru game variate pentru gusturi şi ocazii diferite, create în cele mai versatile moduri: aromate, coapte, prăjite, caramelizate sau lăsate pur și simplu, în stare naturală.

Îți oferim produse atent selecționate, de cea mai bună calitate, într-un portofoliu unic, original şi variat! Ingredientele noastre cele mai importante sunt seminţele de floarea soarelui, porumbul şi seminţele de dovleac.

Descoperă produsele Mogyi participante la campanie!produse