Ai cumpărat produse Mogyi de minimum 5 lei în perioada 01.10.2019 - 31.10.2019, din rețeaua de magazine Carrefour? Înscrie aici bonul și poți câștiga muulte premii:

premii
mogyi

DESCRIEREA PREMIILOR

1

25 x Aparate de făcut popcorn

O seară cu filme în sufrageria ta ar fi completată perfect de niște popcorn, ești de acord? Ei bine, poți câștiga un aparat de făcut popcorn. Trebuie doar să te înscrii.

1

31 x Coșuri cu produse Mogyi

Pregătește-te de incredibil de multe seri pline de ronțăieli Mogyi. Semințe, Micropop, Mexicorn, Crasssh și Caramoon sunt pe cale să ajungă la tine! Te-ai înscris?

1

31 x Jocuri Rummy

Vremea rece ne ține în casă, dar asta nu se traduce prin plictiseală. Dacă participi la promoția Mogyi, poți câștiga un joc clasic de Rummy, pentru distracție în gașcă.

Lista câștigătorilor validați până în acest moment în cadrul campaniei poate fi vizualizată mai jos.

Data

Premiu câștigat

Nume și prenume câștigator

Fie că vorbim despre meciul acela super important, la care stai cu sufletul la gură când atacantul preferat se aproapie de poarta adversă, fie că vorbim de o seară liniștită, când tot ce vrei să vezi este serialul preferat, învelit în cea mai moale păturică, Mogyi are snack-ul care se potriveşte perfect!

Am reușit să adunăm în portofoliul nostru game variate pentru gusturi şi ocazii diferite, create în cele mai versatile moduri: aromate, coapte, prăjite, caramelizate sau lăsate pur și simplu, în stare naturală.

Îți oferim produse atent selecționate, de cea mai bună calitate, într-un portofoliu unic, original şi variat! Ingredientele noastre cele mai importante sunt seminţele de floarea soarelui, porumbul şi seminţele de dovleac.

Descoperă produsele Mogyi participante la campanie!produse